Детектив на літо



  Цей шкільний рік закінчився, та це не привід для лінощів. Саме час вдосконалювати власні навички детектива. Що ти знаєш  про детективи? Напевно, не так вже і багато. Хоча, можливо, ти і чув імена знаменитих детективів Еркюль Пуаро і Шерлок Холмс. Чому б тобі не спробувати на час приміряти на себе образ справжнього детектива, здатного за лічені хвилини розкрити практично будь-яке, навіть саме заплутане дільце?
Вперед за пригодами  разом з героями книг Еріха Кестнера, Артура Конан Дойля, Астрід  Ліндґрен та ін.

      Еріх Кестнер "Еміль і детективи"



   Одного дня звичайний хлопчик на ім'я Еміля Тішбайн з звичайного німецького містечка Нойштадта відправився до Берліна - в гості до бабусі. Здавалося б, нічого особливого в цьому не немає. Але подія, яка сталася з ним по дорозі в поїзді, поклала початок абсолютно незвичайній пригоді...










    Астрід Ліндгрен «Знаменитий детектив Блюмквіст»  





    Герої цієї книжки - хлопець Кал де Блюмквіст та його товариші - жваві, дотепні діти, сповнені шляхетних поривань. У пошуках пригод вони нишпорять по всій околиці і випадково стають свідками злочину...










        Артур Конан Дойл "Записки про Шерлока Холмса"




     Кожна сторінка цієї книги - це захоплюючі безпомилкові пошуки і несподівані знахідки проникливого, допитливого детектива, короля дедуктиного методу розслідування й психологічного аналізу найрізноманітніших таємничих обставин і подій.






                    Приходьте до бібліотеки! 
              Бачите, які в нас цікаві книжки.
      Яку прочитаємо?


                      Наші читачі вже відчули себе справжніми детективами. Як ?
До 150-ти річчя твору Л. Керролла "Аліса в Країні чудес" в нашій бібліотеці пройшов літературний квест "Слідуй за Білим Кроликом". Де дітлахам довелося  відшукати Білого Кролика, який залишив сліди-підказки. Нашим юним детективам довелося виконувати різні завдання, долати перешкоди на шляху, розгадувати загадки.




                                                         І ось Білий Кролик знайдений!
   Після того як Білого Кролика було знайдено, читачі насолодилися переглядом мультфільму "Аліса в Країні чудес".

Зацікавившись цією історією, діти змели з бібліотечних поличок всі книжки про мандрівницю Алісу.

Приємного читання вам, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар