Аромат весни бентежить душу






Ось вже й зима відступила. Відійшли холоди та заметілі. Все частіше з'являється тепленьке сонечко і радує всіх своїм теплом. У повітрі пахне весною, радістю і чимось таким дивовижно ніжним і надзвичайним. Відразу виникає бажання вийти на природу, на вулицю. І не дарма, адже на прогрітих пагорбах вже з'являються перші весняні квіти - підсніжники. А чи знаєте ви, чому підсніжник з'являється першим?
Одного разу стара Зима разом зі своїми супутниками Вітром та Стужею вирішили завадити Весні і не пустити її на землю. Всі квіти дуже перелякались погроз Зими, крім підсніжника, який випрямив своє стебельце й продавив товсте сніжне покривало. Побачило Сонце пелюстки підсніжника і зігріло землю теплом, відкривши дорогу Весні. Зрадів маленький підсніжник! Дзвінко задзеленчав він своїми тендітними срібними дзвіночками, сповіщаючи своїх друзів, усі квіти і трави про перемогу Сонця і прихід Весни. Так разом Сонце і маленький хоробрий підсніжник здолали стару люту Зиму. Від того часу саме підсніжник першим розквітає і першим вітає Весну.




У цьому сканворді приховано назви дев'яти весняних квітів. Знайди їх, а з літер, які залишаться, склади назву хороброї квіточки весни.








Отож, скоріше  на вулицю гуляти, дихати весняним повітрям і відчувати аромат весняних квітів. Який же одяг підібрати? Зручний, щоб в ньому можна було бігати , практичний, щоб його можна було прати після кожної прогулянки... і гарний, щоб ти міг  відчувати себе в ньому впевнено і комфортно! 
Дівчата просто не можуть вийти на прогулянку без сумочки, адже там знаходяться найнеобхідніші речі. Давай поміркуємо, що то за речі. Та чи є вони в твоїй сумочці. 


Пять+одна незамінна річ!
1. Носова хустинка - незамінна, може знадобитися в будь-який момент! Особливо ми любимо паперові - вони дуже зручні!








2. Гігієнічна помада - захищає губи від вітру та сонця, надає їм гарний блиск, через це абсолютно необхідна в будь-яку пору року.







3. Гребінець - потрібен, щоб підправити зачіску чи укласти волосся. Весною вітер так полюбляє грати з нашими пасмами волосся... А ми полюбляємо, щоб все було в ідеальному порядку.



4. Дзеркальце - куди ж ми без нього! Воно товаришує з помадою, гребінцем, заколкою... Ми обожнюємо в нього дивитися!








5. Заколка та резинка для волосся - абсолютно необхідні, щоб зачіска завжди мала доглянутий вигляд. А ще вони служать чудовими прикрасами!







+1 Блокнотик і ручка - допомагають нічого не забути і встигнути всюди! В житті часто потрібно щось записувати - і чудово, коли під рукою є все, що для цього необхідно!


Ось так! Наші "пять плюс одна" необхідна річ допомагають нам завжди залишатися доглянутими та зібраними - напевно, через це вони і виявилися такими незамінними! А що, доречі,  лежить в твоїй сумочці? 

Немає коментарів:

Дописати коментар