Іменини бібліотечної родини


Привіт, читайлики!
Всі знають – немає нічого ближче та дорожче книги. Книга завжди знаходиться під рукою та, як справжній друг, готова в будь яку хвилину прийти на допомогу, навчити, порадити, розповісти. Ну а де зосереджено більше всього книг, звісно у бібліотеці. З нагоди Дня Народження нашої бібліотеки, який ми відзначали 28 вересня, ми влаштували справжнє свято для наших читачів, гостей, прихильників та шанувальників книги.
Спочатку ми попросили у наших читачів допомоги, щоб розібратися хто з літературних героїв надіслав привітання зі святом, а також знайти помилки в запитах наших читачів. А яке свято може обійтись без веселих конкурсів та розваг! «Веселі носії», «Журналісти», «Гусінь», «Художники», «Хто швидше» та багато іншого. Свято вийшло по-справжньому теплим та родинним, а наші читайлики з радістю сприйняли урочисту атмосферу у бібліотеці.











Вже завтра, 30 вересня, традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Зі святом вас, дорогі друзі! Сподіваємось, що це свято не лише для бібліотечних працівників, але й для всіх наших читачів, тих хто вважає бібліотеку джерелом знань і нових ідей! Ну, а нашим колегам - бібліотекарям бажаємо творчого неспокою, нових задумів, прекрасних планів та їх звершень!

Немає коментарів:

Дописати коментар