Автографи історії на вулицях Ізмаїла


Привіт, читайлики!
В цьому році нашому рідному місту виповнилось 429 років. Минуле та майбутнє дивовижної історії Ізмаїлу поєднують нас у велику родину. Саме історії перлини Бессарабії – місту Ізмаїл був присвячений день бібліографії, який на початку жовтня відбувся в нашій бібліотеці. 
В читальній залі було організовано виставку-експозицію «І позабутих предків почуєш голоси…». Де усі бажаючі мали змогу ознайомитися з пізнавальною краєзнавчою літературою, конволютами краєзнавчих статей та художніми творами ізмаїльських авторів. Також хлопці і дівчата насолодилися слайд-прогулянкою «Я гордий тим, що народився тут!» та ще раз помилувалися краєвидами сучасного Ізмаїла. Під час медіагри «Чи знаєш ти своє місто?» юні читачі бібліотеки змогли пірнути в історію міста, згадати визначні місця та діячів, дізнатися цікаві факти, перевірити власну уважність під час фотопитань та багато іншого. Неабияку увагу читачів привернув краєзнавчий бібліоквест «Місто легендарної слави». Учасники квесту мали змогу особисто знаходити відповідь на запитання бібліотекаря, користуючись будь – якою літературою представленою на виставці – експозиції. А ще зламували мовно – математичні шифри, для то щоб назвати видатних постатей, які відвідували місто в різні роки його існування. 
       Спробуйте і ви, як наші читачі, відгадати одне із прізвищ.














Якщо ти цікавишся історією рідного краю, бажаєш збільшити свої знання про рідне місто, завітай до нашої бібліотеки.  

Любов до Батьківщини починається з любові до рідного міста. Сподіваюся всі ви пишаєтесь тим, що народилися в прекрасному та багатому історією місті Ізмаїл. 

Немає коментарів:

Дописати коментар