Космовська + Касдепке = книжка

  У віртуальному світі багато переваг: зокрема, там можна бути ким завгодно і писати про себе що хочеш. Можна вигадувати історії, фантазувати, виставляти якісь фотки. Там можна бути крутим і класним! Все одно ж ніхто не знає, як усе є насправді.

  Ксеня і Криспін – герої «Великого вибуху» -в реальності зовсім не ті люди, яких вдають із себе в мережі.

 Та чи довго це може тривати? І що станеться, коли правда зненацька вийде назовні?

 Цю книгу написали два польських автора Гжегож Касдепке та Барбара Космовська. Кожен із них вже досить відомий читачам, завдяки своїм творам, які є і в нашій бібліотеці.

 Барбара Космовська має багато нагород, пише для дітей, молоді та дорослих. Деякі книги, такі як "Буба", "Буба: мертвий сезон" та інші, стали бестселерами.

 Гжегож Касдепке - лауреат численних літературних премій, володіє приголомшливим почуттям гумору, користується великою популярністю не тільки серед дітей, а й серед дорослих. Найвідоміші твори - "Касперіада", "Детектив Нишпорка", "Я не хочу бути принцесою".





Вони вирішили об‛єднатися і створити щось вибухове. А що з цього вийшло, дізнаєшся з книжки, що вже чекає на тебе.

 

 Думала, що найбільше люблю читати книжки Гжегожа Касдепке. Я помилялась. Найбільше я люблю писати з ним книжки!

                               Барбара К.


 Прізвище зобов‛язує - Барбара Космовська доводить це книгою. Підозрюю, що NASA відкрило б у її голові більше чудес, ніж у безмежному холодному космосі. Я знайшов проникливість, співпереживання і гумор. Дякую!

             Гжегож К.     

Немає коментарів:

Дописати коментар