Шкільна круговерть

       1 вересня-це початок осені,але в першу чергу-це початок навчального року.
   До речі,початок навчального року припадає на 1 вересня лише в кількох державах -це в основному країни колишнього СРСР(Росія,Білорусь, Україна,Казахстан, Молдова, Туркменістан,Вірменія,Прибалтика),а також Чехія та деякі інші країни Європи.В Італії цей день приходиться на 1 жовтня.У ряді країн немає єдиного для всіх закладів дня початку навчального року.Так відбувається,наприклад,у Німеччині,Іспанії та Франції. 
У США літні канікули закінчуються у другій половині серпня.А японські школи й ВУЗи відкривають свої двері в перший день квітня.
  1 вересня-це також велике свято:свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками.Ми щиро вітаємо вас!Бажаємо вам гарного настрою на кожний день,з цікавістю та задоволенням вчитися,високих оцінок,добрих вчителів,нових друзів та корисних знань.
   Усі ви подорослішали за літо,відпочили і засмаглі, знову зустрілися зі своїми друзями і поділилися враженнями про проведені літні канікули і,що дуже приємно,не забули завітати до нас.Також до нас у гості завітав Незнайка,який пограв з нашими читачами у гру Поле чудес "Шкільна круговерть".
Також Незнайка подарував дітям закладинки для підручників,



























а для тих,хто лінується вранці прокидатись,продемонстрував "прокидальних" помічників.





























В кінці гри Незнайка пригостив всіх цукерками.



























Напротязі дня всі бажаючі могли потренувати свою пам"ять,взявши участь у конкурсі,

















а також мали можливість написати свої побажання усім школярам країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар