Під бій курантів











Хіба існує приємніше й більш очікуваніше свято, ніж Новий рік? Прикрашена ялинка, жарти та розіграші, гуляння й танці і, звичайно, купи подарунків! 
Не засмучуйся, що Новий рік вже настав, адже 13 січня можна зустріти Новий рік по старому стилю!
Як відзначити? Повеселитися в сімейному колі чи відірватися на вечірці з друзями? А може, всією ватагою потусуватися на міському майдані біля головної ялинки? Який би спосіб не обрав, підготуйся до свята заздалегідь!



Що найголовніше цієї ночі? Звичайно, загадати бажання! Та, здебільшого, щойно починають бити куранти, раптом усе вилітає з голови й нічого, крім "гарно навчатися", на думку не спадає.
Тож  уже сьогодні почни складати список, потім добре завчи. Щойно годинник почне бити північ, швидко запиши бажання на папірці, спали його на тарілці, попіл висип у келих із шампанським і швидко випий цей гиденький "коктейль". Треба встигнути все зробити до останнього удару, тож дивися, щоб списочок за обсягом не нагадував "Війну і мир". Адже бажання стовідсотково здійсниться.








Щоб зустріч Нового року була цікавою і незабутньою пропонуємо ігри і розваги.


                                                         "Знайди подарунок!"
Аби весело й оригінально привітати друзів, перетвори процедуру вручення подарунків на гру. 
Сховай їх у найнесподіваніших місцях (холодильнику, духовці), а на папірцях намалюй таємничу карту чи зашифроване послання про їхнє справжнє місцезнаходження, наприклад: "Я там, де завжди холодно, але не на Північному полюсі". Нехай пошукають свої скарби!


 "Прикрась ялинку!"
Постав у кімнаті дві маленькі штучні ялинки, поруч - коробки з іграшками. Два сміливці повинні прикрасити новорічні деревця в абсолютній темряві, ще й із завязаними  очима. Переможе той, кому вдасться зробити це найшвидше та найкраще!



                                                                                                                                                                          
                                                                "Аукціон"
 Усі учасники по черзі вигукують назви ялинкових прикрас. Під час нетривалих пауз ведучий починає рахувати: "Хлопавка - раз, хлопавка-два..."Аукціон триває. Переможе той, чия відповідь буде останньою.





"Під щасливою зіркою"

Під стелею заздалегідь підвісь на нитках зірочки з номерами. У ході танців музика на хвилину замовкає, а Дід Мороз оголошує: "Щаслива зірка - 11!" Той, хто першим знайшов прикрасу під щасливим номером, - переможець.






Новорічна ніч у розпалі! Романтичні й ритмічні танці змінюють прикольні ігри та конкурси, а голова йде обертом від жартів і розіграшів. Хух, здається, стомилися...
Що ж, пропонуємо трохи перепочити і ... поворожити! Адже такої казкової ночі "знаряддя для пророцтв повинне бути не зовсім звичайним" ... Чи не так?

                                                                       Ворожіння на помаді
У кожної красуні знайдеться не одна губна помада: ця пасує до вбрання, інша робить вуста виразними, а он той блиск - надто смачний. Позичте на деякий час у Діда Мороза мішечок і складіть туди помади всіх дівчат. А тепер тягніть по одній і за кольором тлумачте, що станеться в новому році.




Червоний - стосунки з нинішнім хлопцев триватимуть і в новому році;
рожевий - зустрінеш нове кохання;
морквяний - незабаром зміниш рід занять - можливо, перейдеш до іншої школи чи коледжу або винекне нове захоплення;
бордо - з'явиться таємна пристрасть;
фіолетовий - у новому році несподівано виявиш у собі магічні здібності (оце так фарт!)
коричневий - здобуватимеш нові знання - вступиш до ВУЗу чи запишешся на курси;
прозорий блиск для губ - увесь наступний рік мине в абсолютному достатку й розкоші;
перламутровий - віщує життя "зебру", тобто потроху буде всього - і кохання, й удачі;
темна слива - погіршення стосунків з оточуючими, натомість грандіозні успіхи в навчанні;
тілесна - все залишеться без змін.

      Ворожіння на полуничках

 Напевно, ви ще влітку встигли заморозити полуниці чи придбали нещодавно фрукти в супермаркеті, щоб прикрасити новорічний стіл. Пропонуємо до того, як ягідки зникнуть у шлунках голодних гостей, спершу на них трохи поворожити.

10 різних за розміром полуничок поклади у вазу, попередьо "зіпсувавши" декілька з них: надкуси чи відріж від ягід по маленькому шматочку.
Хлопець, або дівчина, яким ворожать, повинні відвернутися. Ти ж торкаєшся однієї з ягідок і запитуєш: так чи ні? Якщо друг відчуває, що йому не подобається полуниця, береш іншу.
Коли вибір зроблено, полуничку уважно розглядають і тлумачать майбутні події.

Велика ціла ягідка віщує щастя, кохання й достаток у новому році. 

Маленька та надкушена - дрібні неприємності. 

Добірна, але "попсована" - пристрасний, одначе недовговічний роман.

 До того ж у полуничках можна розгледіти майбутню другу половинку. Якщо ягідка велика, то покохаєш омріяного двометрового пауерліфтера, хлопець же неодмінно зустріне струнку довгоногу красуню-манекенницю. А от маленька й надкушена віщує непоказного очкарика-ботаніка з паралельного класу. А може, й навпаки... Хіба не помітила, що сусід на новенькому ВМW, на якого вже давно накинула оком, доволі невисокий на зріст?

Словом, фантазуйте! Адже цієї ночі здійснюються всі найзаповітніші бажання...

Немає коментарів:

Дописати коментар