Креатив - лабораторія "Творчі вибрики"



Привіт, читайлики!
Бібліотека - це територія творчості та креативу. Нудьгувати ніколи! Ми працюємо з вами, ми працюємо для вас! Для творчості завжди є місце в будь - якій діяльності.

Для малюків, які вже знають літери і вчаться читати, захопливі історії по складах.
Для всіх починаючих чарівників та магів, в читальній залі з’явилася експрес – інформація на книгу Гаррі Поттер «Енциклопедія починаючого мага». Тут є все: магічний арсенал і таємні зілля, чарівні закляття, що відкривають шлях в інші світи, загадкове чаклунське місто, магічні фокуси і багато, багато іншого.
Цікава країна – Читачун запросила читачів бібліотеки на казково – книжкові вибори. Все як насправді: передвиборча агітація, лідери літературних партій та процес голосування. Сучасно, цікаво, захоплююче. 





Багато хто навіть не підозрює про існування цілого напряму, в якому зайнято безліч людей, що обрали матеріалом для власних робіт різний викидний матеріал. Називається цей напрям dump art (сміття, як мистецтво), воно досить широко представлено в наш час. Його суть проста - не потрібно купувати дорогі матеріали для того, щоб майструвати різноманітні поробки, адже навколо стільки вторсировини, з якої, при бажанні, можна спорудити чимало оригінальних і неповторних, а часто і корисних у житті, предметів. З одноразового пластикового посуду, зокрема, з тарілок, можна змайструвати кумедні і оригінальні вироби. Ось такі чудові сови вийшли у членів гуртка "Академія Саморобкіна".   





Лайфхак по - бібліотечному
 


Фантазуйте сміливіше, творіть - шукайте шляхи виконання рішень. Створюйте свій власний шедевр разом з нами!
Бібліотека - філія № 3 м. Ізмаїл - постачальник щастя № 1. Приєднуйся до нашої команди  читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар