Посміхнись новій пригоді!




  У нашій бібліотеці знову свято. Ми разом з дітками зустрічаємо   літо.
 Прихід літа - це  коли спека та задуха ще не владарюють над містами та селами. Навкруги багато квітів. Вечорами тепло, але повіває свіжий вітерець. Не сидиться вдома, хочеться гуляти, веселитися. 
Під час літніх канікул можна досхочу порадіти життю: мандрувати, купатися на пляжі, грати в футбол, баскетбол або бадмінтон, кататися на велосипеді. Є час читати книжки, які заманеться, а не тільки за шкільною програмою. Є час вільно посидіти за комп’ютером, але цим не варто захоплюватися. Адже надворі стоїть прекрасна пора року, не можна втрачати ані хвилини!
 В цю пору року родюча природа така щедра на свої дари: овочі, фрукти, ягоди. Першою достигла черешня. Потім доспіє темна солодка вишня, а далі… Сонячні абрикоски, червонобокі яблучка, виноград, сливи…  Літо прекрасна пора, яка радує своїми барвами, різноманітними квітами. 
Щоб ще раз нагадати нашим читачам, як важливо берегти всю цю красу. Нашу літню програму ми присвятили  рослинам.Відкриває програму  екологічно- розважальна гра  "Зелена хвиля". Ця гра не лише бавить читачів  рухливими  іграми, конкурсами, загадками, а й вчить берегти красу рідної природи.
На зустріч з нашими читачами прийшли: королева фруктів і ягід "Суниця" та принцеса трав "М'ятна свіжість". 


Королева розказала дітлахам невеличку повчальну казочку "Дівчинка Природинка і підсніжник".
 І почалася гра! Дітки із задоволенням приймали участь у всіх запропонованих конкурсах.
Інтелектуальна гра "Збери прислів'я" 









Естафета  "Збережи квіти"



Веселий танець з квіткою.
Гра "Збери  ім'я"
"Екобол"
"Екопазли"
Концерт-експромт "Ромашка"

Гра пройшла цікаво, змістовно та пізнавально.Діти під час гри проявили гарну ерудованість, кмітливість, спритність. 
Діти памятайте! 
"Хто любить квіти, той не  може бути злим!"Ми впевнені, що ви всі добрі і ніколи не завдасте шкоди цим прекрасним рослинам.
 Квіти - це усмішка природи. Оберігайте її!
На цьому наші літні розваги не закінчуються. Попереду ще багато цікавого та корисного, що зробить ваше літо незабутнім. Поспішайте до бібліотеки! Ми завжди чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар