Першокласний переполох

Привіт друзі!
Ось і добігає кінця найулюбленіша пора року всієї дітвори - тепле сонячне літо. Незабаром шкільні класи гостинно відчитять свої двері. І усі ви почуєте шкільний дзвоник, який відкриє перед вами двері країни знань, нових досягнень, цікавих справ та власних талантів! 
День Знань - це день, із якого починається дорога в майбутне для кожного з нас. Та можливість збудувати свій власний світ, яким буде пишатися вся ваша сім'я, ціла країна, а можливо і увесь наш Всесвіт! 
Отож, незабаром до школи! Ура!!! Час лаштувати портфелі!
Рюкзак - це одночасно і повсякденний аксесуар, і можливість проявити свою індивідуальність. Сучасному рюкзаку недостатньо бути зручним і практичним, ідеальний рюкзак нашого часу повинен бути ще і стильним, який притягує до себе погляди та інтерес. 
Ми зібрали підбірку дійсно незвичайних рюкзаків, кожен з яких дозволить своєму господареві по-справжньому виділитися з натовпу.

Деякі діти люблять звичайні класичні рюкзаки, а інші прагнуть виділитися серед своїх однолітків. Вже давно можна придбати найрізноманітніші варіації рюкзаків, які здатні здивувати не тільки дітей, а й дорослих.
Є рюкзаки у вигляді музичних інструментів: барабана або гітари. Такі портфелі не зможуть нікого образити, а зовсім навпаки - вони здивують і зачарують.









Є багато рюкзаків, які зовнішнім виглядом показують, що власник любить фільми або мультфільми. Подивишся на рюкзак і бачиш, що власник - справжнісінький джедай або мисливець на вампірів.
Звичайно, має значення не тільки зовнішній вигляд, але і функціональність рюкзака. Здавалося б, що неможливо зробити рюкзак ще краще, але дизайнери знову і знову дивують.

До речі кажучи, є рюкзаки не тільки для людей, а й для тварин. Уявіть здивування людей, коли вони побачать, як ваша собака несе рюкзак. Таке видовище точно не скоро забудеш.😊😊











10 порад, як збирати портфель

Порада 1: Учень повинен самостійно збирати - портфель.
Порада 2: Портфель треба збирати щодня.
Порада 3: Портфель треба збирати з вечора.
Порада 4: Нічого зайвого в портфель не кладемо.
Порада 5: Окрема сумка для спортивної форми.
Порада 6: Гігієнічне приладдя, обов'язково має бути в шкільному рюкзаку.
Порада 7: Окремі контейнери для їжі.
Порада 8: Пляшка з водою чи термос.
Порада 9: Іграшки залишаються вдома.

Порада 10: Мінімум дорогих речей. 












Літо закінчується... Закінчуються шкільні канікули... Але продовжує бити ключем надзвичайно цікаве бібліотечне життя. З нетерпінням чекатимемо на вас впродовж навчального року, який почнеться за кілька днів. Нехай новий навчальний рік стане для всіх нас дивовижним часом звершень і перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар