Рецепт від осінньої депресії


Осінь знаходиться всередині нас. І кожен переживає її по-своєму. Хтось бачить лише дощ, похмуре небо, напівголі дерева, а хтось бачить осінь натхненною, яскравою, трохи прохолодною, й від цього трохи ніжною. Осінь має свій настрій, свої відтінки чаю та кави. І, звісно ж, свої книжки.
Найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла. В кожної людини є місце, де можна заховатись від вітру та негоди, зігрітися, відпочити душею. Дуже приємно, що одне з таких затишних місць - бібліотека, за відгуками читачів.

Іноді книги, музика і чай - це все, що вам потрібно, щоб відчути себе краще. Чомусь саме восени завжди хочеться загорнутись у щось тепле та зручне, заварити запашного чаю та взяти до рук цікаву книгу. Хіба ви не помітили, що щелест сторінок книг нагадує шурхіт опалого листя? Для батьків, які приходять разом з дітьми, ми підготували позитивний кошик, аби вони не сумували.

Запрошуємо всіх до бібліотеки! Впевнені, що зачитавшись улюбленою книжкою, на зміну осінній депресії прийде справжній осінній настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар