Фабрика Святого Миколая



Шановні читачі! 
Запрошуємо вас на чарівну фабрику подарунків Святого Миколая. Вам пропонується самотужки зробити собі іграшку, та ще й позмагатися зі своїми друзями - хто першим впорається з усіма технологічними процесами і отримає подарунок.
Ось, як це зробили наші читачі на грудневому засіданні "Академії Саморобкіна". 









Пропонуємо вам долучитися і створити поросяток із звичайного паперу.
Перетворити папір в об’ємну іграшку не складно. Нам потрібно: жовтий та червоний папір;
клей ПВА ;
олівець;
ножиці;
лінійка;
маркер.
1. Виготовляємо простий тулуб. Креслимо на жовтому папері прямокутник розміром: довжина 15 см. і ширина 3 см. Вирізаємо за накресленою лінією.
2. Змащуємо один край смужки клеєм.  Закручуємо кільце, прижимаємо до краю з нанесеним клеєм протилежну сторону. Коли клей підсохне, продовжуємо роботу.
3. Прижимаємо (робимо дві складки) отримане кільце так,  щоб утворилось напівкільце. Загладжуємо складки, щоб папір залишався в подальшому  в такому положенні.  Ось тулуб поросятка готовий.
4. Малюємо за допомогою циркуля коло. Вирізаємо його - це майбутня голова. За допомогою маркера малюємо обличчя.
5. До тулуба приклеюємо голову. Голову можна зробити незвичайною, рухаючою. Для цього  відрізаємо прямокутну смужку, один кінець клеєм до голови позаду, інший до тулуба. Вигинаємо на власний смак. Коли клей підсохне можна натиснути на голову вона буде пружинити.
6. Робимо чотири ніжки з жовтих смужок і з червоного паперу приклеюємо копита. Позаду тулуба клеїмо загнуту смужку у якості хвоста.
7. Приклеюємо ноги знизу тулуба. Тепер наше поросятко повністю завершено.
Жовта свинка - це покровителька майбутнього року. Домашня тварина добра, невинна, тому її призначення - принести в сім'ю тільки успіх, удачу і добробут.


Новорічний виріб можна покласти під ялинку на саме видне місце або подарувати своїм рідним і близьким. Порося відмінно підійде як головний символ 2019 року.

3 коментарі: