Смугастий смаколик 

Привіт, читайлики!

Хіба може хтось уявити собі літо без сонця, моря або річки, морозива та, звісно, кавуна? Круглі і квадратні, гігантські і карликові, червоні, жовті, помаранчеві та навіть чорні – це все кавуни! Цей смаколик чудово втамовує спрагу в спекотній літній день, насичує організм вітамінами, дарує насолоду та гарний настрій. А зовсім нещодавно – 3 серпня, відзначався Всесвітній день кавуна.
Тому, сьогодні наша бібліотека зібрала друзів на смугасті посиденьки «В мого діда на городі кавуни смачненькі». На прихильників соковитої ягоди очікували корисні цікавинки. Хлопці і дівчата дізналися про те, де ростуть кавуни в Україні, чим вони корисні, які солодкі страви можна з них приготувати, де їх застосовують, а присутнім у залі дорослим була корисна інформація про те, як правильно вибирати ці смаколики.
Багато сміху було під час змагання команд «Пан Кавун» та «Пані Кавуниха», які змагалися у спритності у веселих конкурсах та естафетах «Швидкий кавунчик», «На баштані», «Який у нас кавунчик», «Перегони з кавунами».
Наприкінці заходу, як і годиться, юні читачі із задоволенням усі разом ласували смачним, солодким, соковитим кавуном!
















 Їсти кавун - неперевершена насолода. А серпень саме час для цього. Смачного вам, кавунового літа!

Немає коментарів:

Дописати коментар