Як успішно скласти іспити?


Кожен, навіть найвідповідальніший учень, боїться, іспиту, може втратити впевненість у собі і власних знаннях. Для того, щоб цього не сталося наші читачі поділились секретом, як успішно скласти іспити? 

Хочеш вір, хочеш перевір!

Не вдягати нове! Ходити в одному й тому самому одязі на всі іспити. І їсти більше шоколаду.                         (Оля)


Особисто я перед іспитами не мию голову, щоб не змити знання.                  (Віка)

Уранці перед іспитом не застеляю ліжко, а виходячи з дому, кладу під ліву п’яту 50 копійок.
                                       (Антон)

Підручник або зошит, за яким готувався, перед сном треба покласти під подушку – матеріал сам проникне в голову, так би мовити «дифузійно». Головне, потім уранці їх там не забути. І не можна залишати конспекти відкритими – щоб уже вивчене «не вивітрилося». (Ніколь)


Якщо попередній іспит склав добре, наступний пишу тією самою ручкою.  (Андрій)


Я напередодні іспиту завжди "намітаю шару" - в розгорнуту заліковку намітаю сміття з кінця коридору, кажучи при цьому "Шара ловись!" Сусіди по гуртожитку задоволені!))))) (Таня)
Не можна першим предметом ставити у заліковку фізкультуру, вважається, що потім усю сесію бігатимеш за викладачами, мов спринтер. (Денис)

Перш ніж ловити "шару", потрібно спочатку вигнати з квартири "звіздеця". Відчиняють вхідні двері й мокрим віником звіздець з усієї квартири виганяється... Потім треба два дні "шару" підгодовувати - під вікно кидати шоколадні цукерки. Й, нарешті, опівночі перед іспитом висунути залікову книжку у кватирку, покликати шару та закрити. Лише на іспиті викладач відкриє заліковку, й шара на  нього вистрибує.   (Марина)

Пропонуємо вам цілющі коротуньки для підготовки до іспитів.
Якщо ти :
Швидко втомлюєшся – тобі бракує вітамінів С, В1, В2,В12, А, Е (необхідну кількість вітаміну В12, наприклад, отримуєш, з’ївши 100г курячої печінки, кальмарів).
Друже дратівливий – не вистачає вітамінів С, В1, В6, В12, РР (вітамін С містять капуста, солодкий перець, шипшина, обліпиха, ківі.)
Чутливий до інфекцій – організм потребує вітамінів С,А (необхідну кількість вітаміну А отримаєш, зокрема, з’ївши 100 грамів  моркви).
Погано запам’ятовуєш – щодня їж яблука : яблучний сік стимулює діяльність головного мозку і поліпшує пам'ять.

А як готуєшся до іспитів ти, поділись секретом?

Бажаємо тобі у важкий день іспиту успіхів, везіння,  досягнення бажаного результату. Будь впевнений у своїх силах, зберігай позитивний настрій і віру в те, що все вийде.

Немає коментарів:

Дописати коментар