Читати - це круто!



    Наближається найромантичніше свято – День Святого Валентина. Спеціально до цього дня, ми підібрали  декілька чудових творів про справжні почуття дружби та кохання.




  "Снігова королева", Ганс Крістіан Андерсен.
Не лише хлопці можуть бути хоробрими та кидати виклик долі. Деякі дівчата ще навчать чоловіків, як не впадати в розпач та боротися, незважаючи ні на що. Твоя нова подруга Герда покаже, що немає нездоланних перешкод, коли є заради кого іти далі. Вона, а ще Русалонька, Принцеса на горошині й чимало інших казкових героїнь покажуть, як потрібно товаришувати та кохати. Вчися!




  "Вечори на хуторі біля Диканьки", Микола Гоголь.
Зазвичай, поринаючи у пригоди Вакули, люди хибно вважають, що лише завдяки власній сміливості він зміг добратися до самої столиці. Проте ми знаємо, що виключно заради дівчат хлопці роблять такі навіжені вчинки. Причина всіх лицарських та надзвичайних вчинків - дівчата! Кохані та загадкові дівчата примушують хлопців не боятися попросити чоботи у самої цариці. Віват, дівчата! 





  " Аліса в Країні Чудес", Льюїс Керролл.
 Твоє життя  здається тобі нецікавим та сумним? День за днем в ньому жодних змін? Візьми до своєї компанії Алісу. Ця тендітна та спокійна дівчинка поділиться з тобою власними карколомними пригодами. Вона візьме тебе з собою в підземний світ, де в один момент ти - маленька дівчинка, а через секунду - вже величезне дівча, яке не зможе вдягнути туфлі на власні ноги ніяк, окрім як через пошту. Аліса вже стала гарною подругою підліткам зі всього світу, стане вона гарною подругою і тобі. Поспішай знайомитися, Аліса вже чекає на тебе!




І пам'ятай!

Немає коментарів:

Дописати коментар