Калейдоскоп журнальних знань «Мандруємо світом журнальних видань»



Мабуть, тобі буде цікаво дізнатися, що в нашій бібліотеці поряд із книгами живуть багато газет і журналів. Вони з нетерпінням чекають на зустріч з тобою. Адже на їх сторінках - багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів. Сторінки журналів відкриють тобі безліч таємниць навколишнього світу. А ще є журнали, які допоможуть тобі змістовно і весело провести дозвілля, навчать робити цікаві речі, запропонують багато конкурсів, вікторин.

24 листопада в нашій бібліотеці пройшов День періодики, де читачі різного віку із захопленням подорожували сторінками різних журналів : "Барвінок", "Веселые животные", "Куля",  "Малятко", "Маша и Медведь" , "OOPS",  "Професор Крейд", "Чарівна принцеса", "Юная леди", "Яблунька" та інших. З цих журналів діти  дізналися багато цікавого. Грали в різні ігри: прес-марафон, прес-мозаїка,  прес-ваги, прес-крос і творчий конкурс "Юний редактор".




Читальну залу до Дня періодики прикрасила журнальна  виставка-сушка "Скільки б книг не прочитав, нема новіше, ніж журнал".






А ще  цього дня ми вирішили з'ясувати, який з журналів дітям подобається найбільше. Школярі  голосували за свій улюблений журнал.
    Виявилося, що найбільш популярний журнал для хлопців "Машинки", а для дівчаток "Чарівна принцеса". 

А ще на учнів 1-2 класів в цей день чекала казкотерапія. Дітлахи більш старшого віку грали на майданчику "Ура! Гра!". 
Сподіваємося, що і  ти  обов'язково відвідаєш нашу бібліотеку і потоваришуєш із дитячою періодикою. 

2 коментарі:

  1. С вашим калейдоскопом и вашими замечательными ребятами словно, в детство вернулась. Спасибо!

    ВідповістиВидалити
  2. мы рады, что наш пост помог вам на несколько многновений вернуться в детство. Благодарны за внимание.

    ВідповістиВидалити