Жменька сміху всім на втіху

Привіт, читайлики!
День сміху, мабуть, найвеселіше свято, коли люди по-доброму жартують, роблять різноманітні дрібні капості, просто посміхаються одне одному. Коли і чому була започаткована така традиція достеменно невідомо, але усі ми вже звикли до цього веселого свята, яке супроводжується незмінними розіграшами, жартами і комедійними виступами.
День гумору не оминув і стіни нашої бібліотеки. Саме 1 квітня, у нас відкрився Ха-Ха - музей «Веселі літери». Хлопцям та дівчатам було запропоновано намалювати улюблені літери у новому цікавому образі.

Кожен відвідувач тренувався гарно посміхатися, по-першоквітневому.
А також всі читачі мали змогу посміятися біля тумби жартів зі шкільними об’явами: дізнавалися, де потрібно поставити тире у наступному диктанті, вчилися передбачати настрій батьків за щоденником тощо.

Упродовж всього березня цікава країна - Читачун запрошувала читачів нашої бібліотеки на казково - книжкові вибори. Все як насправді: передвиборча агітація, лідери літературних партій та процес голосування. А вже 1 квітня були підведені підсумки голосування.  Перемогу здобула магічно - містична партія та її лідер Гаррі Поттер. Гасло приверженців Поттера - мирне чаклування на службу народові!




Веселий сміх та вигуки захоплення заповнили все довкола і подарували заряд позитивної енергетики усім присутнім на довгий час.

Немає коментарів:

Дописати коментар