Незвичайні пригоди звичайного бешкетника


Привіт, читайлики!
Напевно, немає жодної дитини, яка б не чула про Незнайка. Цього жителя Квіткового міста знають навіть ті, хто ще не вміє читати, його обличчя дивиться на нас зі сторінок книжок та журналів, екрану телевізора і навіть з фантиків від цукерок. 
Хочеш дізнатися більше? Приходь до бібліотеки!
Ось уже 65 років Незнайко захоплює своїми веселими пригодами мільйони читачів. Цей життєрадісний та веселий коротун допоможе тобі підняти настрій у будь-який час.
10 липня ми запросили дітлахів на казковий сніданок «Незвичайні пригоди звичайного бешкетника». Хлопці і дівчата здійснили мандрівку до Квіткового міста та познайомились з його жителями. Дітлахи відповідали на запитання літературної вікторини від Знайки, допомагали Гуслі впорядкувати його музичний список, відчули себе справжніми астрономами, як Скельчик,  збирали креслення машини, яку придумали Гвинтик та Шпунтик. А також, спробували себе у ролі лікаря Пілюлькіна, підбирали риму разом з Квітиком та малювали портрет з Тюбиком. Крім цього, мали змогу пограти в настільну гру – бродилку «Пригоди Незнайка та його друзів», переглянули мультфільм «Незнайко на Місяці» та створили об’ємну іграшку Незнайка.
















Якщо ти невпевнений, що знаєш цього героя? Читай захопливі пригоди про Незнайка та його друзів!

Немає коментарів:

Дописати коментар