Книжкова посмішка літа

Привіт, читайлики!
Канікули у розпалі. Літо, як ми знаємо, час відпочинку, а отже – чудовий період, щоб нарешті насолодитися читанням книг, на які раніше не вистачало часу. Тож, не гай часу! Мерщій до бібліотеки! Тебе чекає літній book-коктейль. Усе найсвіжіше, найкрутіше та найцікавіше! Створи свій власний мікс з улюблених книжок! Поспішай! Втамуй свою читацьку спрагу!
Ти маєш унікальний шанс познайомитися з найзагадковішими мешканцями нашої планети та зануритися у захопливий та незабутній світ тварин.

Або, вирушити в подорож у найвіддаленіші куточки Всесвіту, розкрити таємниці темної матерії, довідатись якомога більше про інші світи, краще пізнати нашу ніби знайому, але таку загадкову Землю.
Можливо бажаєш дізнатися про вулкани, тиктаничні плити, підземні скарби і гарячі точки землі,  зазирнути в безодню, побувати на краю світу. Про нашу дивовижну планету розповість ця книга.
Що спільного між машинами, зірками, ракетами та бургерами? Вони усі складаються з одних і тих самих 92 хімічних елементів... І ти також. І навіть увесь світ! 
Це сто розповідей про життя ста надзвичайних жінок. Деякі з цих жінок жили давно, деякі - наші сучасниці. Деякі відомі на увесь світ, а про деяких намагалися зумисно забути. Але кожна з них по-своєму змінила світ. Їхні таланти вражають, їхні вчинки надихають, їхні досягнення та відкриття - важлива частина історії людства.


Якщо опівночі в чорному-пречорному лісі одна необачна чорна – пречорна вівця зустріне білого-пребілого вовка, годі сподіватися від цієї історії чогось доброго. Тому замість бути мудрою й розумною, ця книжка вийшла чорною – пречорною. Хоч і трішки білою.



Літо триває... Сподіваємось, воно буде яскравим і насиченим. Бажаємо всім гарного відпочинку, і нагадуємо: дозвілля з цікавою книжкою - найкраще!

Немає коментарів:

Дописати коментар