Як козаки до бібліотеки ходили

Привіт, читайлики!
Не вірите, що українські лицарі були завсідниками читалень? Напевне, цього не знає жоден історик. Але ніхто не заважає сучасним козакам і козачкам навідуватися до бібліотеки. Особливо, коли їх спокушають новенькою динамічною ігровою програмою, яку підготували бібліотекарі до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва.
З незапам’ятних часів в Україні козаки славились силою, спритністю, мали гостре несхибне око, розумні голови та були волелюбними.
Напередодні Дня Українського козацтва, яке святкували 14 жовтня, ми  разом з відвідувачами бібліотеки здійснили подорож у минуле, яка допомогла дізнатися, звідки взялися козаки, уявити, якою була Запорозька Січ, ознайомитися з розпорядком дня козаків.
Хлопці та дівчата мали змогу побувати козаками-новачками, вони демонстрували присутнім свою кмітливість, товариськість та уміння не розгубитися у складних ситуаціях. «Влучні стрільці» і «Відважні бійці» танцювали гопак, перетягували канат, переправлялись через болото, дівчата розмальовували вишиванки для своїх козаків, вправлялися у виготовленні з паперу козацьких човників тощо. Ігри, цікаві конкурси не залишили байдужим нікого. 




















Ми бажаємо нашим учасникам впевненості у своїх силах, міцного здоров’я, щоб завжди цінували братство і згоду, бо вони є нащадками козацького роду!

Немає коментарів:

Дописати коментар