Іжа чемпіонів від героїв футболу


Привіт, друже!
Із давніх – давен світ футболу надихав людей незалежно від їхнього віку та статі вести здоровий спосіб життя та займатися спортом. Понад це, футбол узяв собі за мету переконати нас також правильно харчуватися.
До уваги всіх любителів футболу, спортивних занять та любителів трохи попоїсти, у бібліотеці з'явилася нова книжка «Їжа чемпіонів від героїв футболу». Якщо ти уважно перечитаєш цю книжечку, то навчишся готувати корисні страви за рецептами знаменитих футболістів світового рівня: Андрія Шевченко, Анатолія Тимощука, Кріштіану Роналду, Андрія Аршавіна, Карлеса Пуйоля, Катрін Пааску Соренсента, Давіда Вілья, Фернандо Торреса, Френка Лемпарда, Келлі Сміт, Лукаса Подольські, Мирослава Клозе, Стівена Джеррарда.
Кожен із футболістів поділився з читачами рецептами своїх улюблених страв та розповів про свої уподобання. Перелік необхідних продуктів та детальні, крок за кроком, інструкції для готування кожної з запропонованих страв, робить їх приготування надзвичайно легким, навіть для дітей, у яких немає досвіду у готуванні їжі.



Гра у футбол та здорове харчування є не тільки корисним для здоров’я, а й цікавим і захоплюючим заняттям – таких висновків дійшли прихильники бібліотечного читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар