Хеловін крокує світом


Привіт, читайлики!
У ніч з 31 жовтня на 1 листопада весь світ відмічає свято Хеловін. Найгучніше це свято відзначається у США та Великій Британії. Та чималою популярністю Хеловін став користуватися і у нас.
Під час свята діти переодягаються, випрошують цукерки, розігрують один одного, вирізають з гарбуза ліхтаря, переглядають фільми жахів.
Наша бібліотека не змогла залишитися осторонь. Ми дотримались всіх традицій та символізму: гарбузи, павутинні тенета. Приміщення бібліотеки заполонили кажани, привиди та відьми. Вся ця нечиста сила повилазила з підземного казкового книгосховища.
Своїх читачів ми запросили на книжково – маскарадну містерію «Хеловін в бібліотеці». Бібліотекарі створили веселу атмосферу та хороший настрій всім учасникам, які прийшли на захід. Симпатичні відьмочки, веселі скелетики, привиди, монстри та інша нечисть  святкували у бібліотеці Хеловін. 
Присутні брали участь у "моторошних" конкурсах та іграх. Затамувавши подих, читайлики слухали історію виникнення свята, легенди про дядька Джека, про сезони темряви і світла.
Було дуууже страшно і весело!




























Захід виявився творчим, пізнавальним, добрим і завершився веселою дискотекою. Хеловін став чудовою нагодою гарно провести час осінніх канікул. Цього дня бібліотечний «дім з привидами» зібрав чимало читачів, які вміють веселитися та яким притаманне хороше почуття гумору.

Немає коментарів:

Дописати коментар