Бібліотечне літо



Привіт, читайлики!

Ура! Канікули! Літо найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто – вирушити у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок в місті без бібліотеки? Адже, літо – найкраще у світі свято… найдовше в році! Тому давай почнемо відмічати його, якомога швидше – наприклад, вже зараз! 

Цього літа ми підготували для вас багато цікавинок. В бібліотеці ви зможете гарно відпочити: відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в настільні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо. Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів у нашій читальній залі. А також, чекаємо вас на наших заходах, кожну середу о 12.00 годині.

Літо лише розпочалось, а наші читачі вже встигли завітати на веселу годину «Неприборкані читачі», де мали змогу весело і цікаво провести час і зануритися до казкового світу, зустріти літо веселими іграми, забавами, пригодами та конкурсами. 





Несподіванкою для читачів нашої бібліотеки став інфобанк «Ніс гачком, хвіст пʼятачком». Юні відвідувачі з задоволенням згадали свинок – героїв книжок. Дізналися багато цікавих фактів про цих тваринок. А ще пограли, почитали книжки, помалювали та переглянули гумористичний мультик "Свинка та печенька".



Всіх любителів чотирилапих друзів ми запросили на годину пухнастиків «Котики - муркотики», де познайомили читачів з цікавими фактами про котів, а також дізналися, як дика кішка стала домашньою. На дітлахів чекала вікторина "казкові" коти, вони залюбки брали участь у конкурсах "злови змійку", "котився клубочок", "молоко з миски" та інших. А також всі бажаючі могли прийняти участь у «котосесії». 




Стиглі, великі, маленькі, смачні, червонобокі яблука стали головними героями нашого заходу – години ласунчиків «Соковиті, запашні – яблука смачненькі». Адже яблуко – скарбниця вітамінів, корисних мікроелементів. Бібліотекар розповіла багато цікавих фактів про ці смачнючі плоди, а також для своїх відвідувачів підготувала безліч цікавих ігор та розваг.



Приємним сюрпризом для наших відвідувачів став арт – простір «Тепло татусевих долонь», який було організовано з нагоди святкування Дня батька. Усі бажаючі мали змогу виготовити для своїх найрідніших людей - татусів, оригінальну та незвичайну листівку. А також намалювати портрет свого батька, який став відмінним подарунком.
 


На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки! Насолоджуйся читанням та спілкуванням з однолітками! Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки! Фраза банальна, але справедлива – у книг канікул не буває!

Немає коментарів:

Дописати коментар