Травневий калейдоскоп





Привіт, мої любі! Не було змоги з вами спілкуватися. Але тепер ми знову разом. В травні відбулося дуже багато подій. Зараз я вам про це із задоволенням розповім. 

Першокласники в стінах нашої бібліотеки  прощалися з Буквариком.




А з дорослими дітьми ми вшановували воїнів АТО.




До Дня Пам'яті та примирення були пред- ставлені літературні акорди "Вірші, опалені вогнем війни". Автори поезій самі були учасниками військових дій і відчули на собі тяжкі воєнні будні.



Несподівані нотки в бібліотечні будні привніс сафарі – день « Пригоди в країні Динозаврії». Читачів запросили здійснити подорож в епоху, коли динозаври господарювали на  Землі.






До Всесвітнього Дня вишиванки пройшов мис- тецький експромт «Ой, яка ж ти гарна, сорочка вишивана!». В цей день бібліотекарі та читачі завітали до бібліотеки у вишиванках. А також хлопцям та дівчатам було зап- ропоновано створити свій власний дизайн вишиванки.







До Всесвітнього дня без тютюну, бібліотека  організувала  акцію, метою якої було бажання дати пораду юним курцям та курцям зі стажем: "Хочеш жити - кидай палити". 








Вивчали правила дорожнього руху та виховували у дітей вміння бути уважними на дорогах.






Якщо ви не потрапили до нас в травні, не засмучуйтесь. Адже влітку на вас чекає ще дуже багато цікавого. Отож, поспішайте! 

Немає коментарів:

Дописати коментар