Хелловін наближається! Святкуймо яскраво!

Привіт безстрашний читайлику!

 Вже не за горами найстрашніше та найдавніше зі свят – Хелловін, якому вже близько 2000 років. Цю ніч, з 31 жовтня на 1 листопада, з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі, щоб страшно і весело провести її.

 До речі, а чи знаєш ти, що ці веселощі не просто так?

 Хелловін, чи як його раніше ще називали День святих, призначався для того, щоб вигнати зі свого будинку всіх злих духів. А як від них позбутися? Правильно, самим переодягнувшись в зловісні костюми вампіра, відьми, чорного кажана або привида і викликати жах!

  Традиційні кольори свята - помаранчевий та чорний.

 Тому всі прикраси, якими будеш прикрашати свою кімнату або дім, мають бути відповідного кольору. А чим же, власне, прикрашатися на Хелловін? Зазвичай, прикрашають дім штучним павутинням та іншими тематичними декораціями. А один з головних атрибутів свята – Джек –ліхтар, тобто гарбуз, на якому вирізають моторошну або веселу мордочку. Всередину слід обов’язково поставити свічку, тоді Джек віджене всю нечисть від будинку і його мешканців.  

 Отже, якщо у тебе не має часу на пошиття костюму або пошуку інших декорацій до свята, але трохи розвіятися та покепкувати ти хочеш - вихід є! Пропонуємо тобі власноруч з друзями зробити Джека - ліхтарика.

Тобі знадобляться: 

А далі все просто.

Має вийти ось такий симпатичний гарбузик.

Щоб він світився, можеш поставити в середину ліхтарик.

Веселого Хелловіну!

















Немає коментарів:

Дописати коментар