Смійся, як ми, смійся з нами, смійся краще за нас!

    Напевне, цього дня, ти почуєш, що у тебе спина біла від крейди, або ,що на сусідньому подвір’ї приземлилась «тарілка» з космічними прибульцями. Можливо, в поштовій скриньці ти знайдеш повідомлення з проханням прийти на пошту, щоб отримати посилку з Африки. Може трапитись і так, що твій телефон упродовж дня дзеленчатиме, а тебе турбуватимуть запитаннями на кшталт «це лазня, міністерство закордонних справ?».

  Словом, яких тільки веселих, дотепних розіграшів не трапляється цього дня між друзями! А ображатись не годиться – 1 квітня. Адже всім відома приказка : «Перше квітня – брехня всесвітня». То що ж це за день такий, коли можна кепкувати над друзями і знайомими , давати їм безглузді доручення, обманювати як тільки можна ?

  Існує безліч гіпотез стосовно виникнення свята . Одна з найпоширеніших – що  почали святкувати з 1564 року у Франції.

 Справа в тому, що саме цього року французький король Карл XI , відомий нам із романів Олександра Дюма, видав указ: вважати початком року 1 січня. Здавалося б, що в цьому незвичайного? Але ж до цього Новий рік французи зустрічали 1 квітня.       Як це завжди буває, знайшлись люди, які не сприйняли дане нововедення. От і уявіть собі: вся Франція почала зустрічати Новий рік 1 січня, як звелів король, а дехто – 1 квітня, як було до королівського указу.

  Французи – веселий, життєрадісний народ. Над тими, хто не виконував наказу Карла XI ,почали сміятися, кепкувати.  Посилали їм в цей день безглузді подарунки, приходили до них в гості , щоб привітати з Новим роком. Так з часом і повелося, причому вже не тільки у Франції, день 1 квітня став особливою датою, коли можна дозволити собі будь-який жарт і посміятися досхочу. Адже посмішка, сміх - це кілограми здоров’я, які не треба отримувати з ліками, вживати у вигляді вітамінів. Це еліксир бадьорості та позитивної енергії! Лікарі вважають, що 3 хвилини сміху рівні 15 хвилинам фізичної зарядки.

 Мабуть, з тобою траплялися веселі історії вдома чи в школі. І трапляються вони майже з кожним. Тож лови кумедну добірку про твоїх однолітків.










  В історії збереглося чимало цікавих історій, що супроводжували життя відомих людей. Пропонуємо згадати найсмішніші випадки, що трапилися на шляху відомих письменників. 

 Вже звичним цього дня стали розіграші та жарти над рідними, друзями і просто знайомими. Звісно, жарт має бути доречним і без негативних наслідків. 
Навіть сидячи вдома , можна вдало пожартувати над друзями та рідними.
 Хапай смішні ідеї і мерщій готувати жарти!
  
 Візьми печиво з кремом. Забери з нього начинку і намасти білою зубною пастою. Потім запропонуй людям, яких хочеш розіграти.
 Покрий мило прозорим лаком. Родичі, яких ти розіграєш, будуть здивовано терти його під струменем води, не отримуючи ані грама піни.
 Якщо у тебе є домашні тваринки, собака чи кіт, то насип пластівці сухого сніданку в коробку з-під їхнього корму. Відкрий її і, на очах у здивованих родичів, з насолодою їж ласощі.
Можна надіслати жартівливі повідомлення другу, круто буде, якщо він не знатиме номера, з якого ти дзвонитимеш (попроси телефон у когось з родичів, попередь про свою мету).
- З вашого рахунку знято 100 грн на озеленення Місяця. Дякуємо за допомогу. Лунатики.
-  Увага ! На вашому телефоні виявлено вірус, який можна ліквідувати, вгадавши, хто надіслав повідомлення і відправивши йому якийсь прикол. Інакше ваш телефон помре від нудьги!
  Ще один милий розіграш - "живий холодильник".
Поки ніхто не бачить, наклей на продукти іграшкові очі. На когось чекатиме сюрприз! 
                               Класика жанру! Забийся об заклад з братом чи сестрою, що за одну секунду намалюєш орла. Коли парі укладено і секундомір увімкнено, швиденько малюй овал - яйце. Коли тебе запитають : "А де орел?" - ти розважливо скажеш : "Зачекай коли пташка вилупиться!" .
 
    Ось бачиш як весело можна провести сьогоднішній день!
                     Тож з Днем сміху тебе!
             Гарного тобі настрою та веселої вдачі!
               Посміхайся! І не лише в цей день!

Немає коментарів:

Дописати коментар