Чомучка для допитливих

  Чому? Чому? Чому? Дуже часто у тебе виникають безліч таких запитань, які можуть збити з пантелику навіть дорослих. Тож пропонуємо добірку цікавих журналів, які допоможуть тобі знайти відповіді на більшість твоїх «чому» та навчать тебе проводити цікаві досліди та спостереження.

 

 За східним календарем у кожного року є свій покровитель - тварина: Щур, Бик, Тигр, Кролик і т.д. А звідки прийшов до нас цей звичай і як так сталося ? Відповідь знайдеш у розважально-пізнавальному журналі "Смайлик".

Також "Смайлик" тобі розповість, навіщо їжачку голки, чи боїться він ворогів та чи вміє плавати. А ще дізнаєшся, чи правда, що в Австралії, окрім звичайних кенгуру, що стрибають по землі, є такі, що стрибають по деревах. 

  

  Космос...цікавий і неосяжний, він завжди вабить нас своїми

таємницями. Журнал "ВДГ" пропонує цікаву статтю, в якій ти знайдеш відповідь на питання "Чи існують планети, на яких може бути життя?". Крім цього дізнаєшся, коли виникли перші зоопарки, у кого з тваринного світу яйце найменше, а у кого найбільше та куди діваються жаби.

 


 

 Журнал "Колосочок" пропонує інформацію про те, яка з планет найменша та найшвидша, а ще, яка найгарячіша, найяскравіша та підходить до Землі найближче.

 
 Привиди...- Таж привидів не буває! - скажеш ти. 
  Звичайно,
ти правий. Але...Дві сотні років тому на вулицях Парижа деколи можна було побачити... "привидів"! Та куди ж поділися привиди? Відповідь шукай у журналі "Розумашки". Також дізнаєшся, хто такі єдинороги, кракени та інші міфічні істоти.


 Всі тварини, птахи, риби та комахи, які живуть на нашій планеті дуже різноманітні та неповторні.


  А чи знаєш ти, чому зайчик так швидко бігає, а панда так багато їсть? Чи може чув про мавпу, яка може налякати самого леопарда та про пташку, що полюбляє жити в саду та співати ніжні, мелодійні пісні? Якщо – ні, то швиденько бери до рук журнал «Конфетка» !



Про все, що тобі цікаво, читай в журналах нашої бібліотеки!!! 

До речі, сьогодні ми тобі представили не всі журнали з фондів бібліотеки. 

Тож, чомусику, чекаємо на тебе після карантину.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар